BATMAN / SASON - İstiklal Ortaokulu

İstiklal Ortaokulu

AŞAĞI MAH. TEKEL CAD. NO90 İÇ KAPI NO1 SASON / BATMAN Eski Tekel Civarı
Eğitim ve Öğretimde başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, yeniliklere açık, işbirliğine yatkın, yaratıcı, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir
Başarılar
SASON GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 SASON KAYMAKAMLIĞI ORTAOKULLARARASI ERKEKLER MASA TENİSİ TURNUVASI İKİNCİSİ, SASON GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 SASON KAYMAKAMLIĞI ORTAOKULLARARASI ERKEKLER VOLEYBOL TURNUVASI İKİNCİSİ, SASON GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 SASON KAYMAKAMLIĞI ORTAOKULLARARASI KIZLAR MASA TENİSİ TURNUVASI ŞAMPİYONU , SASON GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2016/2017 SASON KAYMAKAMLIĞI ORTAOKULLARARASI VOLEYBOL TURNUVASI ERKEKLER İKİNCİSİ , SASON KAYMAKAMLIĞI ORTAOKULLARARASI BADMİNTON TURNUVASI KIZLAR BİRİNCİLİĞİ 2016/2017 SASON GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2016/2017 SASON KAYMAKAMLIĞI ORTAOKULLARARASI BADMİNTON TURNUVASI ERKEKLER İKİNCİSİ, SASON KAYMAKAMLIĞI 2017/2018 GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKULLARARASI ERKEKLER VOLEYBOL ÜÇÜNCÜSÜ, SASON KAYMAKAMLIĞI 2017/2018 GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKULLARARASI KIZLAR VOLEYBOL ÜÇÜNCÜSÜ, FUTBOL YILDIZ KIZLAR MAHALLİ YARIŞMALARI İL BİRİNCİSİ BATMAN 2017/2018 SASON KAYMAKAMLIĞI 2018/2019 GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKULLARARASI FUTSAL ÜÇÜNCÜSÜ, 2018-2019 OKUL SPORLARI FUTBOL YILDIZ KIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI İL İKİNCİSİ BATMAN SASON KAYMAKAMLIĞI 2019 GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKULLARARASI ERKEKLER VOLEYBOL İKİNCİSİ, 29 EKİM ATLETİZM CUMHURİYET KOŞUSU YILDIZ KIZLAR TAKIM BİRİNCİSİ 28 EKİM 2019 OKUL SPORLARI FUTBOL YILDIZ KIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI İL ÜÇÜNCÜSÜ BATMAN 2019-2020.
08:40/15:00
Araç Yolu Mevcut
Araç yolu mevcut olup yayan merkeze 10 dakika mesafededir.
1 Km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz il Genelinde şartlar el verdiği ölçüde İlçe genelinde ise yapılan tüm sportif faaliyetlerde yer almakta. ilçe genelinde yapılan faaliyetlerde başarılar elde etmektedir.Kız Futbol takımımız 2017/2018 eğitim öğretim yılında il birincisi oldu.2018/2019 eğitim öğretim yılında ise yıdız kızlar futsal turnuvasında il ikincisi oldu.
Proje Çalışmaları
Okulumuz 5 alanda proje çalışmaları yapmaktadır.OKULUMUZDA (HAYATA HAZIRLAMA VE DEĞERLER EĞİİTİMİ, AYIN SINIFI VE OKULU GÜZELLEŞTİRME, FEN VE MATEMATİK OLİMPİYATLARI, KOÇUM BENİM VE KİTAP KURDU) PROJELERİ YAPILMAKTADIR.
Yurt dışında çalışmamız bulunmamaktadır.